Toimitusehdot

Yleistä

Tuotteet suunnitellaan sesongin mukaisesti. Verkkokaupan tuotteet ovat saatavilla myös liikkeestämme, joten valikoima elää koko ajan. Pyrimme toteuttamaan tuotteet kuvauksen mukaisesti, mutta pieniä muutoksia voidaan joutua tekemään. Mikäli tuotteen sisältö muuttuu olennaisesti, ilmoitamme siitä ensin tilaajalle ennen toimitusta.

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Kukkatalo ja Hautaustoimisto Petri Kouhia Ky ei ole vastuussa asiakkaan antamien virheellisten tietojen kuten väärän osoitteen aiheuttamasta haitasta. Mikäli tuotetta ei voida toimittaa perille virheellisten tietojen vuoksi, Kukkatalo ja Hautaustoimisto Petri Kouhia Ky ei palauta tuotteen eikä kuljetuksen hintaa asiakkaalle, eikä korvaa asiakkaalle tai kolmannelle osapuolelle aiheutunutta vahinkoa. Tilaus on tällöin mahdollista noutaa liikkeestämme tai tilata uusi kuljetus liikkeemme kautta.

 

Tilaaminen

Verkkokaupan vasemmasta laidasta voit selata eri tuoteryhmiä. Valitse tuote klikkaamalla "Osta"-painiketta. Mikäli sinulla on lisätoiveita, kirjoita ne toiveille varattuun "lisätieto" -kenttään tilauslomakkeessa.

Muista täyttää toimituksen päivämäärä. Muista myös merkitä oikea määrä sille varattuun kenttään. Tämä on tärkeä huomioida ainakin ruusuja ja irtokukkia ostettaessa.

Täytä asiakastiedot, valitse toimitustapa ja maksutapa, tarkista tiedot ja maksa tilaus valitsemasi maksutavan mukaan.

Tilaus tallentuu järjestelmäämme ja saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

 

Toimitukset

Kuljetusalueenamme toimii Janakkalla ja Hämeenlinna. Pyrimme aina soittamaan kukkien vastaanottajalle ennen toimitusta varmistaaksemme toimituksen onnistumisen.

Kukkatilaus on tehtävä viimeistään toimitusta edeltävänä päivänä klo 12 mennessä. Jos kyseessä on saman päivän toimitus, ota yhteyttä liikkeeseemme ennen klo 12 jos saisimme toimituksen vielä onnistumaan. Toimitusaika hautavihoille on vähintään viisi päivää.

 

Kuljetushintamme Janakkalan ja Hämeenlinnan alueella 01.12.2011:

Turengin keskusta 10 €
Tervakosken keskusta 10 €
Janakkalan taajamien ulkopuolella 16 €
Leppäkoski 16 €
Hämeenlinna 20 €
Yli 25 km - 35 km kuljetukset 30 €

 

Kukat voi myös noutaa liikkeestämme sovittuna päivänä. Kotiosoitteet viedään sovittuna päivänä, yrityksiin sovittuna päivänä hyvissä ajoin virka-ajan puitteissa.

Jos kukkatilaukseen on valittu väärä kuljetusmaksu, pidätämme oikeuden muuttaa kukkien hintaa siten, että tilauksen yhteissumma pysyy samana.

Jos haluat tehdä kukkavälityksen (Interflora) muualle Suomeen tai ulkomaille, ota yhteyttä liikkeeseemme.

 

Tuotteiden hinnat

Verkkokaupassa olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Hinnat ja kuljetusmaksut ovat samat kuin liikkeessämme.

 

Maksaminen

1. Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Kukkatalo ja Hautaustoimisto Petri Kouhia Ky toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy
y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

2. Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen
Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Takuu ja palautusoikeus

Jos ette ole tyytyväinen kukkien laatuun, palauttakaa ne välittömästi liikkeeseemme hyvitystä varten. Etämyyntiä koskeva 14 vrk:n palautusoikeus ei koske herkästi pilaantuvia tuotteita, kuten kukkia.

Kukkatalo ja Hautaustoimisto Petri Kouhia Ky
Koljalantie 1b, 14200 Turenki
Puh. 03 677 1011

Y-tunnus 0888991-6 Alv.rek