Yritys

Liiketoimintamme alkoi yli 30 vuotta sitten Janakkalan kukkakauppa- ja hautaustoimisto-nimellä Tohvelantie 3:ssa Turengin keskustassa. Kahdeksan vuoden päästä liiketilat alkoivat käydä pieniksi, joten rakensimme uudet tilat nykyiselle paikallensa Koljalantie 1:een. Näin saimme sijoitettua hautaustoimiston, kukkakaupan ja pitopalvelun samoihin tiloihin. Liiketoiminta jatkui tämän jälkeen Kukkatalo ja hautaustoimisto Petri Kouhia Ky:nä. Janakkalan Kukkakauppa jatkaa edelleen omalla nimellään. Yritys työllistää nykyisellään kahdeksan henkeä lisättynä sesonkityöläisillä.

Kukkianetistä.fi:n tuotteet ovat taatusti yksilöllisiä ja ne valmistetaan Kukkatalo Kouhian oman henkilökunnan toimesta Koljalantien tiloissa Janakkalassa. Voit myös esittää tilauksen yhteydessä kukkakimppuihin omia muutostoiveita vaikkapa värimieltymyksiesi mukaan.

Kukkatalosta löydät kukkien, kukkakimppujen ja hautavihkojen lisäksi myös upeita lahja- ja sisustustuotteita.


Kasvatamme myös netissä olevien tuotteiden määrää, joten kannattaa seurailla niin web-sivustoa kuin Kukkatalo Kouhian Facebook-sivuja.

Kukkatalo ja Hautaustoimisto Petri Kouhian omat web-sivut löytyvät osoitteesta: www.kukkatalokouhia.fi


Tervetuloa ostoksille niin verkkokauppaan kuin paikanpäälle Kukkatalo ja Hautaustoimisto Petri Kouhian kolmeen myyntipisteeseen Janakkalassa:

  • Kukkatalo ja Hautaustoimisto Petri Kouhia: Koljalantie 1b Harvialantien varressa
  • Janakkalan kukkakaukka: Tohvelantie 3 (Turengin keskustassa)
  • Tervakoski: Kirkkotie 9